Precis när jag vakna idag så ser jag att solen skiner där ute och jag blir genast på bra humör! För visst blir man oftast gladare när det är fint vänder och soligt? ;D Tänkte då att det skulle bli en dag ute på studsamattan och sola med min trogne vän ipod smiley

Men det blev det inte nej hehe, istället blev det att jag hängde med Linda och Erika och Micus till handens centrum ^^ Var oxå länge sen jag träffa Erika och Micus så det var extra kul och träffa dom hih smiley Gick runt lite i centrumet och kolla om det fanns någon schysst somamr-rea! Tyckte det var lite konstigt att Gina tricot inte hade så mycket rea men det var det däremot igår när jag var inne i stan haha…där var typ hela butiken fullt med bara reavaror xD Sen skulle Erika klippa sig som var egentligen det vi skulle göra hehe! Vi satt där 6st tjejer och vänta på Erika i frisörsalongen HAHA för vi mötte Emma, Emilia och Anna, så då satte sig dom också med oss! Såg lite roligt ut men äsch det var kul ändå ;D

Ciao! <3