Måndagar håller på att bli en kombination av gym och GOT haha. Först var jag och mamma iväg på Jysk för att kolla nya täcken, sedan bar det av till gymmet för Bodycombat. Första gången jag var på den klassen, kul och väldigt kampsport-inspirerande. Känner i armarna nu i efterhand, och jag hade dessutom hade kört styrketräning igår med rumpa och lår igår med Linda och Thess, kände att man var öm på de ställena också idag.

Nu har man kollat av senaste avsnittet av Game of Thrones. Kvällen är fullbordad !!!

Några bilder från helgen som var
Provade Hanna och Amandas Perfect Day rosé, i fredags. Tummen upp fick den av mig !
Hela gänget hemma hos Vilmas lilla etta på Gärdet. Sundaywalkers återförenades efter flera månader och gick en sundaywalk. Linda cyklar i parken medan jag och Granne intog en parkbänk i solen.